El Vino

Clasificación del Vino

Rutas del Vino de España

Productos Vitivinicolas:


Denominaciones de Origen:

BODEGAS Y ENOTURISMOS RECOMENDADOS

Mas Els Molins

Alojamiento

Mas Els Molins

Roda de Barà (Tarragona) España

Un segle abans de Crist els romans construïren la Via Augusta i ubicaren el famós arc del triomf (Arc de Barà), en la zona on actualment s'hi ubica la població de Roda de Barà. Ja aleshores destacava per la seva privilegiada situació geogràfica entre la serralada pre-litoral i el mar i el seu clima suau.
Roda de Barà és un poble que compagina l'agricultura amb les empreses de serveis, i s'ha convertit en una important zona residencial amb jardins acurats i acollidores urbanitzacions. En el centre urbà cal destacar l'església parroquial de Sant Bartomeu, neoclàssica que data del segle XVII, la façana de pedra del segle XVIII i el campanar del XIX; i als voltants la capella de Mas Carreras del primer terç del segle XVIII i l'ermita de Barà del mateix segle.
Roda de Barà disposa de 4 zones de platja ben diferenciades amb 3 Km. de costa i 2 Km. d'àmplies platges de fina sorra amb servei diari de neteja durant la temporada d'estiu. Una de les que mereix més atenció és la Platja Llarga, guardonada amb la Bandera Blava. Té 1 Km de longitud i un passeig marítim de recent construcció.
En definitiva, la platja de Roda de Barà és un entorn natural privilegiat que, a més de merèixer i disposar de guardons internacionals per la qualitat de les aigües i la preservació dels ecosistemes dunars, s'erigeix en una mostra privilegiada del que en un temps llunyà foren ecosistemes molt estesos a la costa catalana i dels que el municipi de Roda de Barà n'és, avui en dia, un dels darrers vestigis a la Costa Daurada on es posa en evidència un model de desenvolupament turístic respectuós i compromès amb el medi ambient, com s'ha reconegut amb l'atorgament a la platja de la vila del guardó de la Bandera Blava.
A ella conflueixen 3 càmpings, 2 de primera i un de segona categoria. Aquest entorn paradisíac permet la pràctica de de tot tipus d'esports nàutics. També el poliesportiu ofereix les seves modernes instal·lacions. Roda de Barà disposa d'una xarxa de comunicacions excel·lent: autopista A7, Carretera nacional 340 i ferrocarril, i està situat a 80 Km de Barcelona, a 20 de Tarragona i a 30 Km d' Universal's Port Aventura.


Arco del Triunfo (Arc de Barà)

Alojamiento
Roda de Barà (Tarragona)
2
6-10
« Volver Atrás